Usluge

WEB DIZAJN

Dizajnirajmo zajedno vašu web stranicu

Izrada web dizajna

Vaša internetska stranica treba privući posjetitelje i ostaviti dobar vizualni dojam. Mnogo pažnje treba se posvetiti odabiru teme, fonta, boja, loga i svemu ostalom što će se nalaziti na vašoj stranici.  Ona je važan dio vašeg poslovanja. Pravi dizajn web stranice je poput izloga u trgovini. Istaknite se!

IZRADA WEB STRANICA

Izrada vaše web stranice

Responzivne & mobilne web stranice

Izrađujemo web stranice pomoću najnovije tehnologije. Posebnu pozornost posvećujemo i činjenici da je web stranica  modernog izgleda, profesionalnog i prilagodljivog (pregled mobilnih i tabletnih računala).

ODRŽAVANJE WEB STRANICA

Izrada vaše web stranice

Održavanje vaše web stranice

Brinemo se da vaša stranica bude ažurirana kako bi odražavala sigurnost. Radimo tjedni backup web stranica. Dodavanje novih proizvoda i usluga, zamjena slika i sitne promjene dizajna  je proces kojeg je potrebno provoditi svaki dan. Zato je održavanje web stranice najbolje prepustiti stručnjacima.

IZRADA WEB TRGOVINE

Web trgovina

Izrada web trgovine - woocommerce

Stvaramo responzivna web stranicu za e-trgovinu koja lijepo djeluju na svim uređajima. Za izradu koristimo platformu temeljenu na woocommercu.  Web trgovine (web shop) Vam omogućuju da ponudite svoje proizvode na znatno većem tržištu i tako povećate prodaju. Omogućite kupcima kupnju u nekoliko klikova mišem!

SEO OPTIMIZACIJA STRANICA

SEO optimizacija vaše web stranice

Optimizacija vaše stranice za Google tražilicu

SEO je proces poboljšanja rangiranja web mjesta u organskim popisima glavnih pretraživača za skup ključnih riječi. SEO optimizacija uključuje niz tehnika pomoću kojih se optimizira stranica da bi se što više prikazivala unutar rezultata pretrage na relevantnim tražilicama.

DIGITALNI MARKETING

Promovirajmo vašu uslugu i dostignite veći broj korisnika

Digitalni marketing rješenja za rast vašeg poslovanja

Društvene mreže su već duže vrijeme nezaobilazan kanal komunikacije s tržištem. Idealne su za stvaranje odnosa povjerenja i vjernosti s postojećim kupcima te za privlačenje novih. Vodimo internetske kampanje koje vam pomažu da se istaknete iz gomile.

okvirni izračun cijene web stranice

Za Vas smo pripremili okvirni izračun cijene za izradu vaše nove web stranice.
Cijena je samo informativna!

Skip to content