O nama

MISIJA

Misija i cilj  je da svakom klijentu pristupamo personaliziranim pristupom kako bi zajednički projekt bio poseban i samim time uspješan. Naš cilj je ustvari jednostavan – želimo izgraditi ono što je najbolje za vašu tvrtku i vaše usluge.

Što je cilj Webstyle?
Izgradimo povjerenje

IZGRADITI ODNOS I
POVJERENJE

Počevši od prvog kontakta, ostajemo s vama do samog kraja projekta. Izgrađujemo i pružamo pouzdan i transparentnu komunikaciju i vjerujemo da je redovita i učinkovita komunikacija ključ pravog povjerenja.  Zahvaljujući takvom personaliziranom pristupu, s nekim klijentima surađujemo već više od 5 godina.

MALO O NAMA

Uvijek sam se pitao: Kako ljubav spojiti s poslom? Radio sam poslove koji me nikada nisu ispunjavali, radio sam te poslove jer sam trebao prihod. No iz svih poslova koje sam radio, trudio sam se izvući ono nešto dobro. No s vremenom sam shvatio koliko volim dizajn. Učiniti nešto lijepo što nekoga može usrećiti i tako izmamiti osmjeh na nečije lice, mene je činilo sretnim. Shvatio sam da je to nešto što bih cijeli svoj život volio raditi. Zato sam se bacio u istraživanje kako bih dokučio što bih mogao naučiti raditi, a da to volim te da mi donosi prihod. Uvidio sam da ljubav prema dizajnu mogu prezentirati kroz izradu web stranica koje bi izmamljivale osmjehe i zadovoljstvo kod mojih klijenata. U svemu tome sam imao veliku podršku svoje obitelji i prijatelja koji su me poticali da radim ono što iskreno volim.

Hvala im za to!

Skip to content